Noi credem ca cea mai buna forma de invatare are loc prin intermediul

participarii active in procesul de invatare.

De aceea e important sa ai:

Good-learning-ro

Invatarea prin cooperare:

Simplylearn se concentreaza pe o forma de invatare si de predare constructivista si incurajeaza utilizatorii sa participe activ la procesul de invatare, mai degraba decat sa primeasca doar cunostinte in mod pasiv. Mediul de invatare devine mai democratic, printr-o serie de activitati interactive centrate pe utilizator. Experienta invatarii prin cooperare si un stil de invatare constructivist sunt elemente importante care asigura pentru Simplylearn un rol important in paradigma "web 2.0".

Credem ca invatarea care este independenta de

timp si loc creste capacitatea de achizitie

Fungerer-pa-alle-enheter

Invatarea ar trebui sa fie distribuita astazi peste tot. Prin urmare, Simplylearn functioneaza pe toate dispozitivele. Aveti posibilitatea sa utilizati platforma PC, dar, de asemenea, toate dispozitivele mobile - smartphone-uri și tablete - iar utilizatorii pot participa la cursuri chiar daca sunt acasa, pe drum sau în pauza de pranz.

Ai nevoie nu doar de o platforma de e-learning buna

Pentru a invata nu este necesar doar un bun instrument. Nu te lasa păcălit. Intr-un proces educational de calitate este importanta cresterea cunostintelor. Prin urmare, nu numai ca ajuta sa ai o bază solida, trebuie, de asemenea, sa stii cum sa o foloseasti si cum sa atingeti obiectivele de invatare. Prin urmare, Simplylearn nu e doar o platformă de e-learning, dorim de asemenea sa va ajutam sa va atingeti obiectivele.

Two smiling colleagues taking the picture to them self sitting in the office, happy friends with glasses taking selfie with telephone camera  on white background
Code-team

Despre noi

Ore eficiente

Folosim termenul "ore efective"- orele care le-ai cheltui pe proiectare si dezvoltarea de cursuri. Cu noi nu ai nevoie de mult timp pentru a te familiariza cu o platforma, prin urmare, economisind bani folosind Simplylearn atat ca designer de curs cat si ca furnizor al platformei de curs.